top of page

Meryl cocker spaniels

Välkommen till Meryl Cocker spaniels

Här presenterar vi hundar som är eller som har varit viktiga för kenneln

Gå vidare till Kennel Meryls egen hemsida

SJCh Chycknelj Curlew ( FTCh Mallowdale Gun - FTCh Chyknell Heidi) är den tik som vi har haft mest framgångar med de senaste åren. Hon hade vunnit ett Novice och varit trea i ett open stake när vi köpte från Joe Shotton. Under de två åren vi gått på prov med henne har hon utöver sitt svenska championat lyckats vinna det Danska Cockermästerskapet 2014.
- Denna vinst är förmodligen den som jag sätter som min främsta under hela min tid som startande på spanielprov. (Paul Anderson)

 

Att vi köpte "Meg" var ingen slump då under lång tid försökt att köpa någonting från FTCh Chyknell Jessica som vi såg på brittiska mästerskapen för många år sedan och genast blev förälskade i.

C. Jessica var en oerhört stark förvärvare och lämnade sju FTCh avkommor däribland kullsyskonen Gold Star och Megan som båda vann Cocker Championship och C. Heidi som startade 6-7 ggr på championship tillsammans med Joe ända till han var över 90 år!

Heidi är mamma till Meg och 4 ytterligare champions och Joe har kvar en dotter till Meg som heter C. Redwing som har varit nära att kvalificera sig till brittiska mästerskapen!.
 

Ni hittar videos på Meg och dotter Redwing  om ni klickar på deras namn här. 

FTCh Chyknell Jessica

 

 

FTW Maesydderwn Scout (Spikey) och Flushpoint What a Breeze (Jackie)

Paul med Jackie och Meg efter "dubbelvinsten" i Danmark 2014

bottom of page